L o a d i n g

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.epiquehome.ro este proprietatea SC ECOVILLAS COMPANY SRL (denumită în continuare „DEZVOLTATORUL") Acest document stabilește termenii și conditiile în care puteți utiliza site-ul www.epiquehome.ro

Recomandăm citirea cu atenție a prezentei secțiuni – Termeni și Condiții înainte de a utiliza website-ul www.epiquehome.ro

Recomandăm citirea cu atenție a acestei secțiuni, atât la prima accesare, precum și periodic, împreună cu secțiunea Politica de Confidențialitate care conține informații privind datele cu caracter personal prelucrate, activitatea de prelucrare, scopurile, precum și drepturile de care dispuneți în legătură cu datele dumneavoastră personale.

Accesul și utilizarea site-ului www.epiquehome.ro se face cu respectarea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni și conditii, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare din termenii și conditiile site-ului, aveți dreptul de a înceta imediat utilizarea.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informații on-line despre activitățile Dezvoltatorului, orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă. Prin intermediul acestui site nu se efectuează comerț on-line, scopul acestuia fiind doar de a informa utilizatorii și de a promova proiectul rezidențial al Dezvoltatorului.

Procesul de achiziție a unui imobil este condiționat de semnarea anumitor documente, precum dar fără a se limita la : Contract de rezervare, Promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare și Contractul de Vânzare în forma autentică.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a aduce modificări proiectelor. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot suferi modificări oricând.

Dezvoltatorul nu iși asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Dezvoltatorul deține proprietatea intelectuală cu privire la toate materialele conținute în acest site, incluzând drepturi de autor, mărci înregistrate etc. Orice persoană care accesează site-ul www.epiquehome.ro se obligă, în mod necondiționat, să nu copieze, republice, reproducă sau modifice în orice fel, transmită sau distribuie, orice parte sau intregul conținut al acestui Site. Aceste activități sunt interzise și constituie fapte ilicite de natură a atrage răspunderea civilă și penală.

Site-ul www.epiquehome.ro poate conține legăuri către alte site-uri care nu sunt operate și nu se află sub controlul Dezvoltatorului. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la condițiile de utilizare, conținutul, materialele, produsele și serviciile incluse în nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere în orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le accesează.

- Crearea unui cont în cadrul website-ului www.epiquehome.ro

Utilizatorii site-ului pot cere informații și se pot abona la newsletter prin intermediul formularului din site folosind o adresă de e-mail validă, și furnizând date precum nr. de telefon, date de identificare.

Prin completarea formularului, orice Utilizator este de acord cu prezenta secțiune de Termeni și condiții.

Informațiile personale puse la dispoziția site-ului Dezvoltatorului sunt protejate de prevederile legale naționale sau a Regulamnetului 2016/679/UE privind datele cu caracter personal – GDPR. Pentru a afla mai multe detalii privind condițiile și informații privind utilizarea datelor personale, vă recomandăm să accesați secțiunea specială a site-ului “Politica de confidențialitate”, care reprezintă parte componentă a prezentei secțiuni.

- Comunicări publicitare- Newsletter

Utilizatorii site-ului www.epiquehome.ro se pot abona la Newsletter-ul proiectului Epique home dezvoltat de Ecovillas Company SRL, prin intermediul căruia vom anunța vizitatorii privind serviciile oferite de Dezvoltator, dar și ofertele privind proiectul rezidențial. Prin solicitarea ofertelor de preț, veți avea posibilitatea de a vă abona automat la Newsletter.

Utilizatorii site-ului abonați la Newsletter pot renunța oricând la primirea acestor mesaje prin accesarea link-ului de dezabonare din Newsletter-ul transmis.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără a fi necesară notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta.

Orice dispută sau litigiu având legătură cu accesarea, conținutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea română, atăt în sens material cât și în sens procesual, competența de soluționare a oricăror litigii aparțânând în mod exclusiv instanțelor din România.

Date de contact
ECOVILLAS COMPANY S.R.L.
Șos. București -Târgoviște, nr. 219, Com. Mogoșoaia, tarlaua 29, parcelele 67 și 68, lot 1, spațiul comercial nr 4, parter cod U17, jud. Ilfov Email: contact@ecovillas.ro